Våra behandlareDr. Haidar Rasoul Mahdi, född och uppvuxen i Trollhättan med irakisk och polsk påbrå, ubildade sig till tandläkare i Göteborgs Universitet 2014. Han har varit kliniskt verksam i alla år sedan dess inom den svenska Folktandvården och haft uppdrag i nära ett tjugotal kliniker. Haidar har även varit klinisk lärare på Umeå Universitets tandläkarutbildning. Haidar är en skicklig kliniker med öga för noggrannhet och precision i handlaget. Alla åren inom allmäntandvården har infogat en stabil bred erfarenhet och enorm klinisk trygghet. 

Haidar har sedan årsskiftet 2022/2023 tillträtt som verksamhetschef på dR Kliniken:

 

"När grundarna till dR Kliniken läkarbröderna Rajpar frågade om jag ville driva verksamheten var det ett omedelbart ja från mig. Jag hade redan gått ett tag och funderat på att börja jobba med estetiska injektionsbehandlingar och de visste om det, så deras erbjudande kom som en schock."

"Mitt mål är att göra dR Kliniken till det säkra valet för estetiska injektionsbehandlingar. Det finns inget som heter riskfri injektionsbehandling. Det som kommer skilja oss åt är alla sakerna vi gör för att göra behandlingen så säker som möjligt. Omhändertagandet efter behandlingen när kunden blir orolig. Tillgängligheten när de behöver stöd och råd. Det är de sakerna som kommer göra dR Kliniken till det trygga valet!"