Önskar du att håret på skalpen skall växa bättre? Eller kanske vill du att skägget skall bli tjockare och starkare? PRP-behandling kan vara lösningen!


PRP-behandling (även kallad stamcellsbehandling) stimulerar hårtillväxten, bromsar håravfall och ökar näringstillförseln till hårsäckarna. Det är en naturlig, enkel och smärtfri behandling som genom tillväxtfaktorer i våra blodplättar stimulerar blodcirkulation och celldelning, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig och stimulerar hårväxt. Denna metod passar utmärkt till dig som är tunnhårig (eller tappar mer hår än vanligt). Även transplanterade hårsäckar som generellt är i behov av extra näring är denna tilläggs behandling något vi starkt rekommenderar. Resultatet blir fylligare, tätare och starkare hår!


För att PRP ska kunna fungera på skalpen eller skägget måste det finnas hårsäckar att behandla. PRP skapar inte nya hårsäckar utan det behandlar dina befintliga hårsäckar. 
Behandlingen innebär att man tar en viss mängd blod (ungefär ett litet rör) från patienten. Därefter separeras plasman och blodplättarna (trombocyter) från blodet genom centrifugering. Den trombocytrika plasman injiceras därefter med små stick i hårbotten (skalpen). 

Innan man injicerar huden vid PRP-behandling av skägghår appliceras bedövningssalva.
 
  • Våra läkare som också är certifierade inom hårtransplantations kirurgi besitter enastående god kunskap vad gäller hårväxt och håravfall.
  • Vi är en klinik som garanterar att behandlingen enbart utförs av läkare med mycket god kirurgisk kompetens. Vi ökar därmed chansen mångfaldigt till att resultatet blir perfekt!
  • Vi har mångårig och extensiv erfarenhet vad gäller injektionsbehandling.
  • Du garanteras exceptionell förfinat PRP-teknik med en högkvalitativ standard
  • Konkurrenskraftiga priser: Det skall inte kosta mer än nödvändigt för att du skall få tillbaka självkänslan.
  • Naturligtvis bjuder vi dig på en kostnadsfri konsultation.
PRP-behandling som på senare tid tagit framfart, ger inga långsiktiga biverkningar eftersom behandlingen består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier. Behandlingen är 100 % naturlig och innehåller inga tillsatser. Kortsiktiga biverkningar såsom minimal svullnad och rodnad (pga nålstick) kan förekomma i 12-24 timmar efter behandlingen, men är inget att oroa sig över.
Vi rekommenderar 5-6 behandlingar med ca 1 månads mellanrum, sedan räcker det att underhålla 1-2 ggr/år. Redan efter första behandlingen, kan man efter ca 3-4 veckor notera att håravfallet minskar. Patienter som genomgått en ”PRP- kur” har en märkbar hårtillväxt och tjocklek inom 3-6 månader. Ytterligare ett positivt utfall är de patienter som upplevt att deras kroniska irritation eller klåda i hårbotten, redan efter en behandling, succesivt avtagit.