Med åldern kan huden kännas mindre elastisk och fukten kan minska. I samband med stress, solexponering eller trauma kan det tära mycket på huden och leda till både förlorad spänst och volym. Med hjälp av olika slags fillers kan man åtgärda dessa problem.

Vi på dR kliniken behandlar med olika fillers men det alla har gemensamt är att de består av hyaluronsyra. Det är ett naturligt ämne i vår kropp som har en stark vattenbindande förmåga och kan därmed förse huden med volym och lyster. Resultatet blir ett naturligt och omedelbart skönhetslyft.
  


Med fillers kan man enkelt göra läppar fylligare eller fylla ut rynkor som man vill se mindre av. Man kan även få mer markerade kindben eller fylla ut delar av ansiktet som med åldern har tappat sin fyllighet och ungdomlighet. Exempel på detta kan vara fyllnad av nasolabiala vecken, extra volym i haka och kinder, behandling av mörka ringar under ögonen, förbättra formen på näsa eller käklinje mm.

De produkter vi använder på dR kliniken är säkra, beprövade och välkända över hela världen. Ingen av våra produkter kommer från djur, utan är syntetiskt och framställs genom en avancerad bioteknologisk process.

Det finns Lidocaine (bedövningsämne) i alla våra sprutor men vi kan också erbjuda våra känsliga kunder extra lokal bedövning vid behandling.